Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Yapıldı

Haber Tarihi :   14.06.2022

Mezuniyet törenine Hafik Kamer Örnek MYO Müdürü Doç. Dr. Adem BABACAN’ın yanı sıra Hafik Belediye Başkanı Selahattin ÇUHADAROĞLU, ilçe protokolü, akademisyenler öğrenciler ve aileler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören konuşmalarla devam etti. MYO Müdürü Doç. Dr. Adem BABACAN konuşmasında mezun olan öğrencilerin ailelerine teşekkür ederek, öğrencilerin ülkemize ve milletimize faydalı bireyler olması yönünde tavsiyelerde bulundu. Okul birincisi olarak mezun olan Raylı Sistemler İşletmeciliği Bölümü öğrencisi Levent Hüseyin GÜNEŞ  mezuniyet kütüğüne plaket çakmasının ardından yaptığı konuşmada arkadaşları adına ailelere, hocalarına ve arkadaşlarına teşekkür etti.

Tören bölüm birinci, ikinci ve üçüncülerine diplomaları ve belgeleri verildikten sonra kep atma töreni ile son buldu.