Müdürün Mesajı

Günümüzün küreselleşen dünyasının en önemli gücü bilgiye erişmeyi bilen, eriştiği bilgiyi özümseyebilen ve yeni bilgiler ortaya çıkartabilen eğitilmiş genç nüfusa sahip olmaktır. Güzel ülkemizde de son yıllarda bu güce sahip olabilmek için eğitim atağına geçilmiş ve ülkemizin dört bir yanında üniversiteler kurulmuş ve yeni fakülteler ve meslek yüksekokulları açılmıştır. 2010 yılında ülkemizin kadim şehirlerinden biri olan Sivas’ın şirin ve Merkez’e en yakın ilçesi olan Hafik’te açılan Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu ülkemizin bu hedefinin bir parçası olarak açılmıştır. 1974 yılında kurulmuş olan Cumhuriyet Üniversitesine bağlı bir birim olan Yüksekokulumuz açıldığı günden itibaren gelişmeyi şiar edinmiş ve topluma faydalı bireyler yetiştirerek toplumun gelişmesini amaç edinmiştir. Yüksekokulumuzda öğrenci olmaya karar vermiş öğrencilerimizi ilçemizin, ilimizin ve üniversitemizin sunduğu imkânlarla iyi bir meslek sahibi, geleceğe güvenle bakan bireyler ve vatandaşlar olarak yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.

Öğrencilerimize tavsiyem eğitim hayatları boyunca sadece derslerini başarmak için uğraşmaları değil aynı zamanda kendilerini sosyal olarak yetiştirmeleri ve gelecekte ihtiyaç duyacakları bilgi ve becerileri kazanmak için uğraşmalarıdır. Okulumuzda eğitim aldığınız süre içerisinde her zaman size rehberlik etmek ve yol göstermek için yanınızda olduğumuzu belirtir, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Doç. Dr. Adem BABACAN

MYO Müdürü