"İçimizden Biri Atatürk" konulu konferans gerçekleşmiştir

Haber Tarihi :   16.11.2023

10-16 Kasım Atatürk Haftası münasebetiyle düzenlenen, “İçimizden Biri Atatürk” konulu konferans Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Bölümü öğretim elemanları Öğr. Gör. Doktor Sayın Özden AYDIN ve Öğr.Gör. Sayın Serap BOZPOLAT AYAN hocalarımızın katılımıyla gerçekleşmiştir. Konferans programı 1 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı akabinde başlamıştır.

Hocalarımız, Mustafa Kemal Atatürk’ün sadece bilinen başarılı bir devlet adamı ve komutan olmasının yanı sıra birçok konuda bilinmeyen yönlerinden, zekasından ve yeteneklerinden bahsederken Atatürk’ü daha iyi anlamamız gerektiği ve O’nun ilke ve inkılaplarına bağlı kalmamızın önemi üzerinde durmuşlardır.

Konferans bitiminde Öğr. Gör. Dr. Sayın Özden AYDIN hocamıza okulumuz müdür yardımcılarından Dr. Öğr.Üyesi Sayın Sevtap SARIOĞLU UĞUR tarafından; Öğr.Gör. Sayın Serap BOZPOLAT AYAN hocamıza Çocuk Gelişimi Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sayın Özlem AKGÜN tarafından teşekkür belgeleri takdim edilerek konferans programı sona ermiştir.

Yukarı