Üniversitemizin 50. Yılı Etkinlikleri Kapsamında Okulumuzun İlk Etkinliği Gerçekleşti

Haber Tarihi :   12.03.2024

8 Mart 2024 Cuma günü, okulumuz müdür yardımcılarından Dr. Öğr. Üyesi Sevtap SARIOĞLU UĞUR tarafından “Sivas Cumhuriyet Üniversite’sinde Öğrenci ve Akademisyen Olmak” başlıklı bir söyleşi gerçekleştirilmiştir.  Akademik personel ve öğrencilerimizin katıldığı söyleşide öğrencilik hayatı ve akademik kariyeri hakkında bilgiler veren SARIOĞLU UĞUR, “önemli olan ne istediğini bilen bir gençliğin olması, gelecekte kendini nerede görmek istiyorsa ona yönelik olarak doğru zamanda doğru planlama ve stratejilerle istenilen hedeflere ulaşılabileceği”  yönünde öğrencilere yönelik tavsiyelerde bulunmuştur.

Söyleşide aynı zamanda Dünya Kadınlar Günü hakkında bilgilendirme ve kutlamaya da değinilmiştir. Söyleşi sonunda soru cevaplara yer verildikten sonra teşekkür takdimi yapılarak söyleşi sona ermiştir.