Gençlik ve Güvenli Gelecek

Haber Tarihi :   20.12.2019

Sivas Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Gençlik ve Güvenli Gelecek” isimli projede kapsamında okulumuz Hafik Kamer Örnek MYO öğrencilerine bir konferans verildi. Terör örgütlerine karşı çok yönlü sürdürülen mücadelenin etkinliğini arttırarak, bu mücadeleyi başta genç öğrencilerimiz olmak üzere, toplumun her katmanı ile birlikte gerçekleştirmek ve mücadeleyi psikolojik yönden destekleyerek en üst seviyeye çıkarmak gayesiyle, ülkemiz aleyhinde yıkıcı, bölücü ve dini istismar eden terör örgütlerine karşı ortak mücadele bilincini geliştirmek, özellikle geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi terör örgütlerinin eleman kazanma çalışmaları konusunda bilinçlendirmek, teröre karşı devlet-vatandaş işbirliği içerisinde, halkın devlete olan güven ve desteğini güçlendirmek amacıyla düzenlene  “Gençlik ve Güvenli Gelecek” isimli proje kapsamında Sivas Emniyet Müdürlüğü  Komiser Aziz DUMAN ve ekibi tarafından okulumuz öğrencilerine önemli bilgiler aktarıldı.