Aranılan Eleman Nasıl Olunur?

Haber Tarihi :   20.12.2019

Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksek Okulu Genç Girişimciler Öğrenci Kulübü “Kariyer Günleri” konferans dizisinin ilkini İŞKUR Sivas İl Müdürü Hikmet CANPOLAT ve KOSGEB İl Müdürü Bahattin Ünal’ın katılımıyla yüksekokul konferans salonunda gerçekleştirdi.

İŞKUR İl Müdürü  Hikmet CANPOLAT, Doğru İş Nasıl Aranır? Aranılan Eleman Nasıl Olunur? gibi soruları kurumundaki işleyiş ile ilgili örnekler vererek cevaplamaya çalışırken, İŞKUR danışmanlık hizmetleri ve eğitimleri konusunda bilgiler verdi.  

KOSGEB İL Müdürü Bahattin Ünal ise işveren konumunda olmak isteyen öğrencilere devlet destek ve hibeleri ile ilgili bilgilendirme yaparken KOSGEB desteğiyle gerçekleştirilen başarı öykülerini anlatarak öğrencilere kurumunun Genç Girişimcilere pozitif ayrımcılık yaptığını ve destekleme konusunda öncelikli oldukları bilgisini verdi.  

İŞKUR İl Müdürü Hikmet CANPOLAT ve  KOSGEB İL Müdürü Bahattin Ünal öğrencilerin mezuniyet öncesi yaşadıkları gelecek kaygılarına ışık tutan açıklamalar yaptılar. Ayrıca  CANPOLAT Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksek Okulu ile eğitime katkı çalışmalarının ve  işbirliklerinin sürdürüleceğini belirterek, meslek yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik  düzenleyecekleri “ Doğru cv nasıl hazırlanır? İş başvurusu yaparken nelere dikkat edilmesi gerekir?” eğitim kursunun müjdesini verdi.

Yukarı