Festival Havasında Final Maçı

Haber Tarihi :   29.05.2018

24 Nisan'da başlayan turnuvaya ev sahibi Timur Karabal Meslek Yüksek Okulunun yanı sıra Suşehri Sağlık Yüksek Okulu, Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksek okulu, Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksek okulu, Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksek Okulu, Koyulhisar Meslek Yüksek Okulu, Şebinkarahisar Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu ile Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksek Okulu takımları katıldı.

Eleme usulu oynanan turnuvada rakiplerini geride bırakan Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu ile Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksek Okulu final maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın başlama vuruşunu Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr.Gülay Ercins yaptı. Karşılaşmayı her iki yarıda attığı gollerle 2-0 kazanan Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu şampiyon oldu.

Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu 7’nci vadi turnuvası sonunda kupa töreni düzenlendi Turnuvanın şampiyonu olan Timur Karabal Meslek Yüksek Okulunun kupasını Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, ikinci olan Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksek Okulunun kupasını Prof.Dr. Gülay Ercins verdi. Üçüncü olan Suşehri Sağlık Yüksek Okulunun kupası Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Öğredici tarafından takdim edildi.