Kariyer Geliştirme ve Planlama Semineri düzenlendi

Haber Tarihi :   19.10.2022

Okulumuz bünyesinde teoriden pratiğe eğitim anlayışı çerçevesinde “Kariyer Geliştirme ve Planlama Semineri” düzenlendi. Hafik Kamer Örnek MYO Sağlık Kurumları İşletmeciliği Öğretim Görevlilerinden Banu Duman tarafından düzenlenen etkinlikte Okul Öncesi Öğretmeni ve Yazar Seda Yapıcı öğrenciler ile bir araya geldi.

Okulumuz konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Çocuk Gelişimi, Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümü öğrencilerinin yanı sıra diğer bölümlerden de öğrenciler ve Öğretim Görevlileri katıldı.

Seda Yapıcı konuşmasında kendi hayatından örneklerle kariyer planlamasının önemini ve kariyer planlaması yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı. Yapıcı kariyer planlamasına eğitimden sonra değil eğitim esnasında başlanması gerektiğini belirtirken, bu çerçevede kişinin kendini geliştirmesinin önemine vurgu yaptı. Kariyer planlamasında okul dışında da eğitim ve sertifikasyon programlarının faydalarından da bahseden Yapıcı, CV oluşturmada önemli hususlar ve püf noktaları üzerinde durdu.

Etkinlik sonrası öğrencilerin sorularını yanıtlanırken, gençlerin kariyer planları hakkında sohbet edildi. Öğr. Gör. Banu Duman tarafından Yapıcı’ya çiçek ve Teşekkür belgesi sunularak program tamamlandı.

Yukarı